Onze club

Sportief en recreatief
BC De Waluwe in Zaltbommel is een vereniging voor volwassenen die op een sportieve manier recreatief willen badmintonnen. We genieten met elkaar van het prachtige badmintonspel, van beginnende badmintonner tot speler op competitieniveau.

Speelavonden
We spelen op dinsdag- en vrijdagavond in Sporthal Buys Ballot in Zaltbommel. Door iedere 20 minuten van speelveld te wisselen worden heel gevarieerde partijen gespeeld. Je kunt ook vrijwillig deelnemen aan een training en zo je badmintonvaardigheden verbeteren.

 

 

 

 

Inloopavond op dinsdag 22 januari 2019!

Is het na de feestdagen weer tijd voor actie? Kom dan naar de inloopavond van BC De Waluwe op dinsdag 22 januari van 20.00 tot 22.00 uur in sporthal Buys Ballot naast het Cambium College aan de Courtine in Zaltbommel.

Van tevoren aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen. Een eigen badmintonracket is niet noodzakelijk, maar wel gemakkelijk. Neem ook zaalsportschoenen mee. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.

Heb je interesse, maar kun je niet op dinsdagavond spelen, kom dan kijken op een vrijdagavond. Dan spelen we tussen 20.30 en 22.30 uur. Voor meer informatie mail naar bestuur@bcdewaluwe.nl of bel Eric Möhringer op 06 53 30 46 18