Ontdek de sportieve en sociale wereld van badminton!

Ben je op zoek naar een sport waar je enthousiast van wordt, je lichaam in beweging brengt en je geest uitdaagt? Zoek niet verder, want dan ben je hier aan het goede adres.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, badminton heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een sport die gemakkelijk te leren is en tegelijkertijd uitdagend blijft. Je kunt je techniek verbeteren, je conditie opbouwen en je strategisch inzicht ontwikkelen. Een fijne workout op de baan!


Eric Möhringen, voorzitter van de club vult aan: “Badminton is niet alleen een sport, het is ook een sociale activiteit. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, samen te spelen en te genieten van de gezelligheid. Deze sport heeft voordelen voor je gezondheid, het helpt je om fit te blijven, calorieën te verbranden en je algehele welzijn te verbeteren. Een leuke sport die je energie geeft.”


Open inloopmaand in september
Ben je geïnteresseerd? Loop dan in september eens binnen! Neem je zaalschoenen en een racket mee (of leen er een van ons) en speel mee! De hele maand september staan op dinsdag en vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur de deuren van BC de Waluwe open voor geïnteresseerden.

Plaats: Sporthal Buys Ballot, Courtine 4, Zaltbommel
Dagen: dinsdag en vrijdag
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Voor vragen: Eric Möhringer – 06 53 30 46 18


Laat de shuttle vliegen en voel de voldoening van het bewegen op de baan!