We kijken terug op een geslaagd BC De Waluwe badmintontoernooi, gespeeld op zaterdag 23 maart jl. in De Sportwaard in Zaltbommel. Verdeeld over drie poules waren de 26 deelnemende teams goed tegen elkaar opgewassen.

De prijswinnaar in de recreatieve gemengd dubbel poule: Hester Terlouw en Corné Baggermans van Badminton Herwijnen. Géry Willems en Sjoerd Tissen van BC Zetten behaalden de eerste plaats in de recreatieve herendubbel poule. En in de herendubbel competitieve poule wonnen Collin Verhoeven en Cor Maas van ABC Almkerk. Alle prijswinnaars gingen met een leuk prijzenpakket naar huis, gesponsord door onderstaande ondernemers uit Zaltbommel.

—-

Sponsors: Badmintonplanet.nl, FEBA business support, De Koopvaardij, Bureau Nectar, Bloemenboetiek Sonia, PUUR Kaas & Delicatessen, Luuc Van Boort, Femlie, Sport 2000 Stehmann, À-la-Damaris, Trekpleister Zaltbommel

 

Het was een gezellig en sportief toernooi!

 

De uitslagen:


Gemend dubbel recreatieve poule:

1ste prijs: Hester Terlouw en Corné Baggermans (Badminton Herwijnen)

2de prijs: Valerie van Oord en Arie Appeldoorn (BC De Waluwe)

3de prijs: Marloes van Leerdam  en Erik Kemkes (BC Wammes)


Herendubbel recreatieve poule:

1ste prijs: Géry Willems en Sjoerd Tissen (BC Zetten)

2de prijs: Erwin Geluk en Martien van Mourik (Badminton Herwijnen)

3de prijs: Arno Straver en Ben van Essen (ABC Almkerk)


Herendubbel competitieve poule:

1ste prijs: Collin Verhoeven en Cor Maas (ABC Almkerk)

2de prijs: Jan Jonkheid en Albert Getkate (BC Zetten)

3de prijs: Joris Baas en Matthijs van der Es (BC Alblasserwaard)

 

De poedel/aanmoedigingsprijs was voor Pieter Mohringer en Patrick Geurts van BC De Waluwe, zij hadden alle partijen verloren.

Hieronder vind je de foto’s van de prijswinnaars. Andere foto’s vind je in de fotomap “BC de Waluwetoernooi 2024” op Facebook